Soon weekend!

Hej fina ni! Ledsen för dålig uppdatering igår, var en sån dag när man bokat för mycket och glömt bort hälften. Började morgonen med en kaffe hos Rebeckah på Spalt, vi har inte träffats på flera år så det var super mysigt att få träffa henne igen, roligt och lärorikt möte. När jag kom ut efter mötet så hade jag missat samtal från Emelie på Hairtalk, hade missat min tid så jag fick lägga benen på ryggen och springa bort till salongen. Efter det hade jag ett möte på Ensy, gick vidare hem till Petra och sen en visning på en lägenhet. Puhh blev en hetsig dag men jag hann med allt förutom att blogga så lovar att uppdatera extra i helgen. Sitter just nu på Nybrogatan 38 och äter lite frukost efter passet på kampsportslabbet och ska strax åka hem till Petra och hjälpa henne att rensa haha. Petra hatar att rensa och styra upp garderoben så har lovat att hjälpa henne med det, ni har väl inte missat att dem har bloppis på söndag!? Tyvärr har jag inte så mycket kläder med mig denna gången men nästa gång så ska jag sälja ut en massa kläder, skor och väskor. Ikväll blir det AW på diplomat och sen middag. Har inga direkta planer för helgen och det är så extremt deppigt att vara hemma bland alla flyttkartonger så funderar på att ta in på Diplomat och mysa ner mig med ett glas rött och serier hela lördag kvällen, eller har ni några tips på mysiga spa hotel runt om Stockholm?

Åt precis den godaste frukostskålen, kvarg med frukost, jordnötssmör och nötter.

Sweaty Betty! Så skönt att starta helgen med ett riktigt svettigt pass!

Mitt egna hår har blivit så långt, dock inte så tjockt! Resultatet blev lite mörkare och lugg! Så längesen jag hade gardin lugg. Ni får se resultatet senare.

Varit på Esny var och varannan dag nu känns det som men detta var det sista inplanerade mötet. Eller man vet aldrig, kanske blir fler snart igen om jag hittar rätt lägenhet. La ett bud imorse så håll tummarna nu!

Fick med mig en liten present, så gulligt av dem. Blommor och Fredriks nya bok, nu är helgen räddad.

Efter visningen i Birkastan stannade jag och Petra till för en snabb middag på Burgers & Beer. Det regnade hela dagen så jag ser lite ut som en blöt katt i håret men trivs så bra i luggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!