A good day!

Åh igår hade en sjukt bra dag, ni vet när allt bara går som man vill och humöret är på topp. Började dagen med att packa, satte på musik och bar upp allt från källaren. Ska inte påstå att jag tycker det är jätte kul att packa men det blir vad man gör det till så höjde musiken och dansade runt och rensade bland alla flyttkartonger. Efter lunch gick jag och Freddie långa rundan runt djurgården, så härligt väder nu! När vi gått hela varvet fortsatte vi vidare för att kolla på LXLS nya jackor. Jag har aldrig ägt en skinnjacka då jag inte tycker det klär mig men igår hittade jag en som det stod Mathilda på, så fin och lite nättare i modellen, ska visa er sen.

Lite senare kom Joanna till Nybrogatan 38 för en tidig middag och lite senare anslöt även Carro, vi hade hade så satans kul så skulle kunnat stanna hela natten men det var tur att vi inte gjorde det. Vaknade när klockan ringde och det var dags för kampsortslabbet och det kändes som att jag hade druckit en hel flaska vin igår, det var kämpigt! Rödvin visst är det gott men satan vad det kan ge en huvudvärk ibland. Men efter en värktablett, ett svettigt pass och en stor grön juice mår jag bättre, nu väntar jag in några killar som ska komma och hjälpa mig att ta ner lamporna mm. Hörs senare! Puss

Gullis!

Kunde som vanligt inte bestämma vad jag skulle äta men som tur är så har Nybrogatan 38 ”små serveringar” som dem kallar det, så det fick bli lite av varje. Den lilla burgaren är helt galet god!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!