So empty!

Hej fina ni! Nu är jag tillbaka i Sthlm och i en extremt tom lägenhet, nästan lite deppigt att vara här men det öser ner och jag har massa saker att göra så kommer inte undan. Bara det nödvändigaste är kvar i lägenheten så alla väggar är tomma och inga blommor i fönstret. Aja jag får väl spendera mycket tid hos vänner och bara packa och sova här, känns ändå ganska skönt att packa och flytta ut. Vi får väl se var vi hamnar härnäst, ska på en visning idag och några senare i veckan så håll tummarna för att vi hittar något. Längesen jag var hemma när det var så här deppigt väder, får nog springa en runda på stan och se om jag hittar några lämpliga men snygga skor för detta regnväder. Nu ska jag fortsätta packa och plasta in porslin och sen bege mig mot SATS så jag kan komma igång med träningen när jag är hemma. Puss hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att det är så himla intressant att få följa dig i din vardag. Jag, precis som du, har flyttat med min hockeyspelande pojkvän till Tyskland och har SÅ MÅNGA frågor som jag vill ställa till dig, lite knäppis jag vet ? Jag chansar att ställa några här o så får du svara (om du svarar) hur du vill, inlägg eller här ?

    Fråga 1: Jag undrar hur ni tänker kring möbler och att bo utomlands (er lägenhet i Graz ser väldigt fint möblerad ut!!!). Har ni flyttat med möbler osv från Sverige eller är det precis som för oss att lägenheten redan var möblerad o att ni kommer med några flyttlådor med småsaker? Hur tänker ni? (Jag skulle älska att flytta med alla möbler men icke…)

    Fråga 2: Kan du prata tyska och i så fall hur bra?

    Fråga 3: Jag har läst att du inte valt att arbeta (i början, läs fråga 4 ?) när ni är utomlands, och undrar varför du valde att inte göra det? Jag själv känner att jag måste jobba jobba jobba typ, mest för att fördriva tiden med något sätt och att jag vääääldigt gärna vill tjäna pengar. Du verkar vara så himla cool i allt, jag är lite avundsjuk där!!! Jag vill ju verkligen inte känna att man ”jobbar bort tiden” man tillbringar i ett nytt land o inte njuta (kan feltolkas av många men aa så är det).

    Fråga 4: Jag har förstått det som att du börjat jobba igen och jag är supernyfiken på vad du hittar på nu? Jobbar du från Sverige eller har du ett arbete i Österrike?

    Fråga 5: Sista frågan, promise! Efter vår förra säsong i Tyskland så kände jag att jag typ kan stanna kvar här i landet, så länge vänner och familj kan flyga hit på lite mer än 1 h så är det hellugnt. Får du också den känslan ibland? Att det är skönt att inte vara ”hemma”? Jag älskar att inte bo i Sverige, älskar att inte känna krav på allt som ska göras för att man kan.

    Sorry för många frågor! Jag är bara så nyfiken ? Hoppas du har fina dagar i Stockholm!

    Angelica 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Ska ni köpa en ny lägenhet? Renoveringsobjekt? Varför sålde ni denna? Vad letar ni efter? Har du bilder som du vill dela med dig av på den ni sålt, mäklarbilder eller dylikt?

    Malin 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Jag håller med dig, mysigt när hösten är påväg ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Kolla gärna in min nya ullared-haul på bloggen! kram

    Matildaogren 0000-00-00 00:00:00 /matildaogren
    Svara
  • Jag tycker att detta väder är lite mysigt ?

    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!