Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

El Gaucho

Igår fick vi äntligen bord på El Gaucho, väntat hela sommaren på att komma tillbaka och äta humitas, för er som inte vet är det det godaste jag vet! Det är en argentinsk majsstuvning med ost, chili och koriander. Jag hade aldrig ätit det innan vi flyttade till Graz och efter första gången gick jag tillbaka 2 ggr samma vecka enbart för humitasen haha! Ska testgöra det hemma, blir det bra kommer det upp ett recept. Efter middagen gick vi inom Landhauskeller för en drink men det blev en ganska tidig kväll. Idag var det den sista varma dagen på ett tag enligt metrologerna så jag har spenderat hela dagen på stranden, har fått en hyfsat bra grund inför hösten.

Nu ska jag göra en tryffelpasta och kolla Idol, var nere på min lilla italienska delikatess tidigare idag och hämtade färsk tryffel från Italien som jag har beställt. Älskar att vi bor så nära Italien! Hoppas ni har en trevlig kväll! Puss

Deras uteservering är så mysig, tänk om det kunde vara varmt året runt!

Humitas!

Hur fin är inte blomväggen på LHK?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!