Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Good start is important!

För ett tag sen berättade jag att jag varit så dålig på att äta frukost och att jag skulle börja bli bättre på det men att jag inte riktigt har någon aptit på morgonen. Det är många som säger att dem inte har aptit på morgonen och då utesluter frukosten men jag märker verkligen skillnad om jag äter på morgonen. Jag tror att nyckeln till att hitta aptit på morgonen är att äta något man tycker om eller har ett sug efter. Jag har testat massa olika och denna veckan har jag gjort säkert 10 chia puddingar för att få till den där perfekta och som inte bara smakar ”ingenting”. Tillslut har jag fått till en som jag skulle kunna äta 10 på raken av, älskar kokos så denna består av mycket kokos och bär.

Kokosmjölk, en gräddig sådan.

Chiafrön

Vaniljpulver

Protein pulver (inget måste men bra om man tränar)

Kokoschips

Björnbär

Blåbär

Granatäpple

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så gott, en av mina frukostfavoriter 👌🏼

    elinwendels 0000-00-00 00:00:00 /elinwendels
    Svara
  • Chiafrön är redan redan naturligt laddat med sjukt mycket protein så man behöver inte ens protektion pulver om man tränar. Fast det är ju upp till var och en 😊

    Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding