Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgens bilder och Loisium wine spa!

Hej fina ni! Måndag igen och här regnar det och åskar, måste säga att det är ganska mysigt då det har varit sol och varmt som attans i flera veckor. I fredags träffade jag upp några tjejer i laget för några glas vin och lite chark på Alberts som är en fantastisk liten vinbar med de bästa vinerna och chark från området. Vi sitter här året om, på vintern sitter vi under värmelampor med varm choklad och på sommaren njuter vi av deras vita viner från alla vingårdar runt om. Har inte hunnit åka till vingårdarna i år så får kanske planera in en liten trip i veckan, det är så fantastiskt vackert att köra runt upp i bergen bland alla vinrankor. I lördags åkte vi till Loisium wine spa för att sola och bada, har varit på Copacabana nästan varje dag så börjar tröttna på samma strand så vi hoppade in i bilen och ca 45 minuter från Graz ligger Loisium. Så helgen har varit mysig och lugn, nu måste jag dock ta tag i att städa och tvätta. Åker tillbaka till Stockholm på måndag, måste passa på att vara hemma innan vi lämnar över lägenheten. Hörs senare <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!