Kvalitetstid i gamla stan och första kräftskivan!

Då var det måndag igen, denna veckan är fullspäckad med roliga möten och massa mysiga middagar med alla vänner som äntligen är tillbaka till stan! Ska försöka hinna med att umgås så mycket som möjligt innan jag åker tillbaka till Graz. Har även lovat att hjälpa en killkompis att inhandla lite detaljer till hans lägenhet, han sätter mig i arbete haha men det är lika bra så att dagarna inte står allt för still. I fredags åkte jag och mötte upp Lina på Österlånggatan 17 för en lunch som sen slutade med några glas vin på Mr French. Det var en sån där dag när man aldrig vill gå hem, det var soligt och 25 grader! Hela Sthlms befolkning satt och njöt av solen och alla uteserveringar var fulla, då saknar jag att bo hemma. På lördagen var det dags för årets första kräftskiva, började dagen hos bästa Emelie på Hairtalk. Blev några nyanser mörkare och en ny förlängning, bästa känslan när man satt i nytt hår! Vi mötes upp ganska tidigt för en fördrink hos några vänner och sen åkte vi alla till Sturehof för att äta kräftor och sjunga snaps visor halva natten, hade nästan glömt hur roligt det är med kräftskivor!

Finaste lina <3 vi pratade om livet och drack grüner tills det var dags att hämta Colette på dagis.

Efter vi hämtat lilla Collis så gick vi ner på Mr French, man vill ju inte sitta inne i detta dunder väder!

Fick springa ut varje gång det ringde då musiken var ganska hög och varje gång kom denna lilla gullis springade efter, min lilla favorit unge, skulle kunna stoppa ner henne i resväskan <3

Blev som vanligt super nöjd med håret, emelie lyckas alltid få till den där perfekta färgen! Ska ta lite fler bilder sen så ni får se hela resultatet.

Åh önskade jag hade tagit fler bilder men det blir väl så när man har roligt, att man glömmer bort att ta bilder. Måste säga att svenska kräftor slår allt, jag åt tills mina fingrar blev som russin haha!

Längtar redan till nästa helgs kräftis som då kommer att vara på Teatergrillen, vi får väl se vem som har de bästa kräftorna.

Passade på att ta två bilder när regnet kom iallafall haha, jag och Felicia gömmer oss under korv parasollet när ösregnet kom, suddig bild men roligt minne! Nu ska jag gå en lång promenad innan solen går ner, hörs snart igen! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!