Hairband!

Nu vet jag många som kommer att bli glada, speciellt dem som inte vill ha en permanent förlängning. Som ni vet så har jag haft Hairtalk extensions i många år och är mer än nöjd! När jag var hos Emelie förra veckan och färgade och satte om håret så visade hon mig deras nyhet Hairband och det var givet att jag skulle ha med mig ett på semestern! Hairband är en hel förlängning som man fäster med hjälp av en fisketråd, man hänger alltså på håret för kvällen och när man tar av det är det bara att låta det hänga tills du vill använda det igen. Harirtalk är kända för sin skonsamma teknik och detta hårband får man verkligen säga är skonsamt!

Svårt att förklara exakt hur man gör men man sätter upp överhåret och sen hänger man på hårbandet och släpper ner överhåret igen. Går på några sekunder! Man får svallet man drömt om men som man kanske inte alltid vill ha i. Funkar perfekt om man vill ha extra hår för kvällen, om man vill komplettera en förtjockning eller för den som inte vill ha en permanent förlängning. Jag har packat ner min till Ibiza och där kommer den åka på varje kväll så ni får se lite fler bilder på resultatet <3

Hairband finns att köpa hos de salonger som jobbar med Hairtalk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej!

    Jag ska flytta till Graz i slutet utav sommaren och tänkte höra med dig om du fixade dina hairtalk där nere? Sköt om dig!

    Elin Hillding 2019-04-23 10:45:46
    Svara
    • Svar på Elin Hilldings kommentar.

      Hej, åh vad härligt! En fantastisk stad, du kommer trivas super. Ja jag fixade mina hairtalk där när jag inte var i Sverige. Jag kommer inte ihåg vad salongen heter men där finns bara en salong som ligger lite i utkanten, va 15 min från stan. Kanske finns någon i stan som gör det nu men när jag bodde där fanns bara den salongen. Googla så hittar du salongen, det var så jag hittade salongen. Dom är inte super bra på engelska dock så kan du tyska är det en fördel 😉 lycka till!

      mathildaweihager 2019-04-24 14:42:36
      Svara
  • Vad coolt!

    Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
    Svara
  • Hej Mathilda, Min frisör tipsade också om detta hairband sist (har också haft tejp hairtalks i många år). Är detta hairband något man kan ha på sig varje dag istället för tejpen tycker du? Och hur lätt åker det av? / Olivia

    Olivia 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Så fint hår! ?

    emiliamerlandsson 0000-00-00 00:00:00 /emiliamerlandsson
    Svara
  • Snyggt ?

    ejoh 0000-00-00 00:00:00 /ejoh
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!