Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New color!

Lite bilder på min nya färg, var hos Emelie på Hairtalk i onsdags och blev så nöjd! Som ni säkert vet så har jag Hairtalk extensions, började redan för 4 år sedan i Tyskland och har aldrig känt mig så fin i håret. Har testat en rad olika extensions men de flesta är inte så skonsamma för håret och jag som har tunnt och fint hår märker skillnad direkt. Mitt hår har blivit både längre och tjockare under dem åren jag haft Hairtalk! Denna gången har jag 40 cm och lite ljusare inför sommaren <3

Jag lovade att återkomma med några av mina favorit hårprodukter. Jag testar ofta de produkter som min frisör rekommenderar, vissa får stanna i badrumsskåpet i år men vissa byter jag ut. Jag har några all time favorites men också några nya jag testat som är perfekta om man vill ha lite extra volym!

Jag har testat EXIT haircare, ett nytt märke med fantastiska priser. Alla produkter innehåller marockansk arganolja som ger håret näring, volym och glans. Jag måste lyfta en produkt som gav ett fantastiskt resultat! Rootlifter från EXIT gav mycket volym utan att bli stel och torr som man kan bli av bland annat saltvattenspray mm. Spraya den i blött hår och föna sen håret med rundborste så får du extra volym och glans från hårbotten. Ni finner dem här.

Några andra favoriter är R+Co moisture + shine crème som gör håret så himla mjukt och fint, älskar när mitt hår är nytvättat och får dränka det i mjukgörande haha. Deras Sail soft wave spray är också en favorit! Ett annat märke som har fantastiska schampoo och styling produkter är Unite. Deras saltvatten spray ger den perfekta botten och i längderna brukar jag ha deras smooth and shine som gör håret glansigt och mjukt.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!