Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Home sweet home!

Ikväll står det matlagning och mys på menyn! Tror vi har varit hemma och bara tagit det lugnt 5 kvällar denna våren, puuh så roligt men det har varit lite för mycket på schemat. Man vill ju hinna träffa alla när man kommer hem! Men ikväll ska jag bara tända ljus, laga mat i mitt favoritkök och somna på soffan till en film. Finns det en bättre känsla än när man har ett nystädat hem?! Blir lycklig hela vägen in i själen! Har precis varit och handlat så nu ska jag bara sätta på mig myskläder och börja laga mat <3 Hoppas ni också har en mysig fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!