Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hairtalk!

Kom precis hem från bästa Emelie på Hairtalk, känner mig så förbaskat fin i håret! Vad skulle man göra utan Hairtalk när man inte är född med svallet?! Ska ta lite bättre bilder senare idag, blev lite ljusare i längderna denna gången. Igår blev äntligen Ibiza resan bokad, åker nästa lördag! Är så taggad att jag smäller av haha, bästa Anders har hyrt ett drömhus och vi är 9 personer som ska hänga i en vecka, drömmen!

Nu ska beauty-dagen fortsätta, ska möta upp mina bästa tjejer och springa bort till Anna och sen ska vi till Kommendören för en härlig middag i solen, antagligen sista middagen med gänget innan alla åker iväg för sommaren <3

Hörs lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • vart kommer din skjorta ifrån? 😊

  emelie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det beror lite på hur mycket och hur långt man vill ha. Jag har haft lite olika men brukar sätta i en hel förlängning så 4-5 (40cm) paket men när jag har kort (25cm) så har jag haft 2-3 istället. Det kostar från 2500-8000 beroende på längd och tjocklek. Jag älskar hairtalk, kan inte leva utan det haha! Har haft det i många år nu och det sliter inte på håret och du kan använda håret upp till 5 gånger, jag brukar byta hår var 3-4 gång men om man sköter om håret kan man ha det längre. Jag flyttar upp håret var 6-7 vecka och det kostar oftast 1500 beroende på salong. Rekommenderar verkligen hairtalk om du vill göra förlängning eller förtjockning, lite dyrare men du kan ha håret mycket längre och framförallt mycket mer skonsamt för ditt egna hår. <3

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Åh tack snälla du! <3

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Alltså tjejen, du har ju världens finaste hy!!!

  Liza Tomaszek 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Snyggt!

  Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
  Svara
 • Jättefint 😊 Får man fråga hur mycket det kostar att sätta i hairtalk och om du tycker om det och hur länge du har dom i innan du behöver ta ut/göra om dom? 😊 Tack snälla. Kram

  sabina 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!