Vänner!

Det första jag tänkte på imorse var mina vänner, måste ha drömt någon fin dröm för jag kände en sån stor tacksamhet över att jag har så fina vänner i mitt liv. Vi träffar väldigt många nya vänner varje år, det senaste året fler än någonsin, när vi byter klubb och land. Vissa vänner stannar kvar men många hör man aldrig av igen då man inte bor på samma sida om jordklotet. Men sen finns det dom som stannar och blir som en familj, vi har träffat några underbara människor som kommer att finnas där hela livet.

En av dem skickade ett sms i natt och frågade om vi fortfarande var vänner, på ett skämtsamt sätt haha, då vi inte hade hörts på någon vecka. Även om tidsskillnaden är stor och man inte hörs varje dag så pratar man om dem och framförallt tänker på dem varje dag. Tänk vilka vänner jag har som alltid finns där trots att vi inte ses eller hörs så ofta!
Jag brukar alltid säga att ens riktiga vänner är dem man inte behöver prata med varje dag men när man väl ses eller hörs så känns det som att man sågs igår och den relationen har jag med många av mina vänner <3
Det är jag så tacksam över!

När vi är hemma i Stockholm så träffar vi dem flesta av våra absolut närmaste. Det var också dem jag tänkte på när jag vaknade, hur fantastiska och viktiga dem är. Mina vänner älskar mig för den jag är, dem ställer alltid upp och gör mig glad! Jag dömmer inte mina vänner och dem dömmer inte mig, all vänskap ska vara lättsam och fin, man ska ta hand om varandra. Ett uttjatat men fint ordspråk: ”man ska behandla sina nära som man själv vill bli behandlad” <3 allt det där har jag, det borde alla ha! Var rädda om varandra och ta hand om de vänner man har, dem är viktiga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!