Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Som ny!

God morgon på er! Nu sitter vi i bilen på väg mot… ja vi får se var vi hamnar, mitt enda krav är sol haha! Hörrni måste tipsa om det bästa mässings rengöringsmedlet! Städade inför fotograferingen igår och har testat allt för att få bort vattenfläckar mm på mässlingsdetaljerna i köket men inget har riktigt fungerat. Nu har jag hittat det bästa medlet och mässingen blir som ny! Så till alla er som älskar mässing, spring och köp!

Uppdaterar var vi hamnar senare, puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Natasha, ja eller hur ja vet haha men nu har du räddningen 😊 Jag har köpt den på k-rauta men finns säkert på andra byggvaruhus men går också att köpa på nätet! Lycka till!

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Matilda! Jag har också, som många andra, hoppat på trenden med mässing detaljer i hemmet.. men drar mig själv i håret över hue tusan jag ska få rent diverse saker. Var har du köpt flaskan i inlägget? 😊

    Natasha anderlund 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!