Långhelg, Gröna Lund och Fjäderholmarna!

Vilken helg! Känns som att den varade i en veckan haha. Vi hade planer på att åka ut till landet men eftersom vi inte hittade något härligt ställe att hyra så bestämde vi oss för att vara kvar i Stockholm och planera massa roliga aktiviteter som Gröna Lund och sola på klipporna på Fjäderholmarna istället.

Vädret har ju varit helt magiskt och nästan för grymt för att vara inne i stan men man ska inte klaga! Började långhelgen med att möta upp Lina och Colette på Nybrogatan 38, så mysig tjej dejt. Därefter åkte jag och mötte upp resten av gänget på Milles för middag innan vi begav oss till Gröna Lund, har aldrig varit där tidigare så var extra peppad på att åka dit och köra femkamp!

Godaste rätten jag ätit på länge! Ni måste testa Milles Kalvschnitzel Vitello Tonato, så god!

Dem andra åt den Koreanska råbiffen så klart!

Mina finisar!

Vi kände oss lite extra hemma på grönan när vi tog en öl på Biergarten, saknar Tyskland lite när man ser alla glada servitriser i dirndl och lederhosen.

Blev inga karuseller men vi körde femkamp, gick inte så värst bra för mig haha!

Vi åt glass, popcorn och sockervadd i mängder. Kände oss lite som barn igen!

Efter grönan åkte vi in till stan igen och avslutade på Kommendören. Vi hade bestämt oss för att ta morgonbåten till Fjäderholmarna för att hitta en bra klippa att sola på så det fick bli en tidig kväll.

Ike fann en ny kärlek, låg och sov hos Petra hela dagen <3

Efter några timmar satte vi oss på Rökeriet och åt lunch, fick nästan lite midsommarkänsla!

Man blev lagom trött av solen så vi åkte hem på eftermiddagen och tog en lugn grillkväll hemma hos Petra och Markus, så härlig helg! Men nu måndag och skönt att sätta igång lite rutiner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Hannah! Åh förlåt för så sent svar men ville inte bara slänga iväg något så nu hade jag tid att sätta mig ner och svara ? Först och främst, tack snälla du!! Vad roligt att du gillar bloggen, alltid kul att få fin feedback ? Jag förstår dig helt, Skåne i all ära men är man som vi som inte kan sitta still blir det för litet. Jag tycker absolut att du/ni ska ut och känna på Europa, jag trivs jättebra och har gjort i alla städer och länder jag bott i. Hm hur långt iväg vill ni flytta? Tyskland är ett bra land att flytta till som första land då dem är ganska lika oss men ändå inte. Där finns strukturen mm som kan vara skönt för oss Svenskar att ha. Düsseldorf, Frankfurt eller München kan jag verkligen rekommendera om ni vill bo i större städer där ni utan tvekan kan hitta jobb ni trivs med. Österrike har sin charm men är ett ganska litet land så vill ni bo i en riktig storstad ska ni titta på Wien, min absoluta favorit storstad i Europa. Vackrare stad kan man inte hitta! Annars är Salzburg eller Graz två härliga städer. Amsterdam är också en trevlig stad, lite flummigare, men har vänner som bor där och trivs jättebra. Jag har själv aldrig bott i Spanien eller liknande men har vänner som bott och bor i Barcelona, dem trivs väldigt bra och finns många svenska företag man kan jobba på om man gärna vill det. Oj skulle kunna skriva en hel novell till dig men berätta gärna lite mer vilket land eller jobb du/ni vill jobba med så kanske jag kan tipsa lite mer specifikt ? hoppas annars att du fick lite tips! Kram på er <3

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Amanda! Åhh jag vet inte riktigt vilken klänning du menar ? när var det? försöker komma på vilken det kan vara. Åh tack fina du, vad glad jag blir ? <3 Kram

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Mathila! Hittade till din blogg via Petra och är F A S T. Fullkomligt älskar din stil och det liv ni verkar leva. Och eftersom ni har varit runt en massa så tänkte jag att vem bättre att ställa min fråga till! Jag kommer från Malmö och flyttade en sväng till Stockholm innan jag träffade min kille och vi båda bestämde oss för att flytta ner till Skåne igen. Nu bor jag här, vantrivs på mitt jobb (medan min kille älskar livet ungefär) och är sååååå trött på småstadskänslan som Malmö ger. Vill bara mot nya äventyr. Så därför har jag bestämt mig för att söka jobb i hela Europa och se var jag (och därmed killen) hamnar. Men jag tycker att det är så svårt att veta var man borde söka sig. Så, har du några tips? Var borde man bo som ung tjej (och par) när man bara dötörstar efter en rejäl, internationell karriär med storstadskänsla och öppensinnade människor som inte ser mån-tors som vardagar där man går hem och gör ingenting i väntan på helgen utan där det varje dag faktiskt kan hända något, om än bara en middag ute. Sorry för lång kommentar, kände att jag svävade iväg ett tag där haha. Men du förstår säkert var jag vill komma? Kram kram!

    Hannah 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej! jag såg din jättefina ljusblå klänning på instastory. Blev helt kär? Var kommer den ifrån? Älskar din klädstil!! Byxorna som du hade på Grönan är också sjukt snygga! Kram!!

    Amanda 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!