M & R

Sitter i solen och väntar på att möta upp Petra och Joanna, Petra har döpt denna helg till eventhelgen haha så det är aktiviteter från morgon till kväll. Igår sågs vi tre på kommendören för lite rosé i solen, älskar när vi tre spontan ses! Blir konstigt nog alltid Kommendören så nu har det blivit lite av en tradition. Carro kom och mötte upp och sen fylldes det på, ni vet en sån kväll när man inte vill att den ska ta slut. Sen var det dags att hoppa på båten till Fjäderholmarna, jag Petra och våra kära män. Så mysigt, kommer lite bilder från kvällen senare.

Apropå män så fick jag hem mitt armband från Jane Koenig i veckan, jag valde så klart att skriva M & R. Så fin present att ge bort till en vän, partner eller rent av i morsdagspresent som kommer snart. Jag är inte jätte mycket för smycken som man tar av eller byter ut, jag gillar smycken som man kan bära till allt. Så fint komplement till sin klocka eller andra armband, finns i fyra olika förgyllda silver och i massa olika modeller. Ni hittar dem här <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack ? Den är 31 mm

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Din klocka är så fin! Vilken storlek har du på den? ?

    Lina 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej Rebecca, jag brukar rundföna håret med fön och borste eller med en rundfönborste ? vill ja ha vågor eller lockar brukar jag använda locktång eller plattång. Jag använder oftast saltvatten spray i botten och mjukgörande i längderna men det är lite olika om det är till vardags eller till kvällen. Tack snälla du ? kommer komma ett inlägg med lite mer info om hur jag gör och produkter snart!

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Mathilda, hur gör du när du stylar ditt hår? Vad använder du för verktyg och produkter? Tycker alltid att det ser så fint och elegant ut.

    Rebecca 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!