King galan och premiär på Supper Gården

Vilken sprudlande helg! I fredags tog vi först ett glas hemma hos Petra och Markus innan vi skulle åka vidare till King-festen. Kunde inte varit en bättre dag att stå ute i solen med ett glas i handen. Alla blir så glada när dem första sommardagarna kommer, och ännu bättre när man kan lämna jackan hemma! Efter King så bestämde vi oss för att åka till Supper för en sen middag, gaaaah maten är så bra! Kommer bli många härliga sommarkvällar där i år. Lovar mer bilder från helgen senare, nu måste jag ta hundarna på en runda innan jag ska springa bort till humlan på mysig picknick och sen iväg på en luftballongtur, så mysigt!

Exakt så här glad är jag när jag får hänga med min bff <3

En liten sefie när vi inväntar taxin <3

Jag hade på mig klänning från Rodebjer och skor från fina Jennie-Ellen som för övrigt också var på festen, hon ska nämligen snart gifta sig så vi pratade om möhippa och bröllop halva kvällen haha <3

Fina Sara var nominerad på kvällens gala!

Fullkomligt älskar mina nya solisar från AM Eyewear!

Petra tyckte att Robin såg ”känd” ut så hon bad oss att posa som kändisar haha, tror nog att jag trivs bättre när jag är glad på bild än ”kändissur” haha!

Finis!

Sommar!

Vi tre par har rest tillsammans och vi kontrar varandra så bra, dem bästa tre tillsammans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Älskar din blogg☺️ Lite sugen på att köpa gucci dionysus väskan men svårt att bestämma storlek, är det small du har? ?

    Hanna 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Vilken rolig kväll!

    Fitnessbyannabelle 0000-00-00 00:00:00 /fitnessbyannabelle
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!