Rainy Wednesday

Imorse vaknade jag upp pigg som en lärka och skulle ha ett spännande möte på Konditoriet i Sturegallerian. Klockan ringde redan 06 vilket inte hör till vanligheterna, inte ens hundarna vaknade och ville gå ut. Gick bort till Sturegallerian och hade ett trevligt och givande möte, på vägen hem började det ös regna vilket vände hela min dag! När jag väl kom hem och kollade på to do-listan tappade jag humöret och ville bara gå och lägga mig igen, var tar all tid vägen?! Hinner inte med hälften av vad jag planerar men man får kanske sluta upp att vara så hård mot sig själv och ta det i sin egen takt helt enkelt.

Hur som helst så knackade det på dörren och ett gäng blommiga tjejer från IDUN Minerals stod utanför dörren, åhh det vände min dag. Kanske var det som behövdes, 4 tjejer med blomsterkransar i håret som överraskar haha! Efter det hoppade jag in i en taxi och mötte upp Jannike på Odenplan för ett event hos Bemz och Tom Dixon. Nu sitter jag vid datorn och kränger choklad, det brukar också lyfta humöret en regnig dag som denna.

Från det ena till det andra så lovar jag att svar på era frågor snart. Underskattade nog hur lång tid det skulle ta att svara på alla era fina och bra frågor men ikväll kommer första delen på era svar! Hörs senare <3

Hur kan jag ha missat Bemz?! För er som också missat detta briljanta företag, ni måste in och kika! Bemz syr upp fodral till IKEA soffor, gamla som nya modeller. Så har du en IKEA soffa som du är trött på eller vill byta ut tycker jag absolut att du ska kolla på Bemz tyger först! Dem har massvis med färger och tyger, bland annat ett gäng sammetstyger som var superfina eller deras linnetyger som skulle kunna lyfta vilken soffa som helst. Vi har en IKEA bäddsoffa i Yngsjö som inte passar in efter renoveringen så jag ska verkligen titta närmare på att klä om den i något härligt linnetyg istället.

En tidig cocktail har ingen dött av, om ni inte testat Lillet måste ni göra det! Det dricker vi alltid i Österrike och det bjöds på eventet. Det är ett starkvin som du blandar med soda och bär så har du en superfräsch sommar spritser!

Här är en soffa som är omklädd i beige sammetstyg, lite svårt att se på bild men gå in på deras showroom på Odengatan 22 så kan ni se alla deras tyger och prover.

Lilla loppan <3

Glad igen!

Hur lycklig blir man när fyra tjejer med blomsterkransar kommer förbi med en stor chokladklubba en dag som denna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!