Eyebrows!

Hej fina ni! Har precis varit på Hairtalk Academy i Gamla Stan för att fixa håret, äntligen har jag fått bort dem gula tonerna från L.A och satt om mina extensions. Kommer före och efter bilder i eftermiddag. Men ni har bett mig om lite mer skönhetsinlägg och en del av er undrar hur jag gör mina ögonbryn.

Jag brukar färga mina ögonbryn var 2-3:e vecka men jag har också gjort en kosmetisk pigmentering för lite mer än ett år sedan hos Gissell på Gnails, det kan jag verkligen rekommendera om ni vill vakna upp med vackra ögonbryn 7 dagar i veckan. Tre produkter jag använder varje dag är Dior all-in-brow 3D, Bobbi Brown Natural brow shaper och Chanel eyebrow pencil.

Börjar alltid med att använda pennan från Chanel för att göra en linje på undersidan av ögonbrynen för att markera formen, sen fyller jag i dem med Dior 3D skuggor men skuggar inte speciellt mycket framtill för att jag få en 3D känsla och ett mjukare utryck. Avslutar med Bobbi Brown mascaran för att få dem på plats. Tre super produkter, speciellt skuggorna från Dior!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!