Home sweet home!

Oj oj vilken helg, alla har varit samlade och solen har strålat! Nu är jag dock helt slut, varit i gång sen första timmen när vi landade i torsdags så äntligen är det söndag och mysig hemmakväll väntar. Men det bästa av allt, nu är vi äntligen hemma i Sthlm, nu kan våren och sommaren börja!

Kom precis hem från en lång runda runt Karlbergsslott med hundarna, haft visning på lägenheten under dagen så nu kan jag äntligen luta mig tillbaka. Ska mysa ner mig i soffan och läsa alla era fina kommentarer och frågor <3

I torsdags började vi med AW hos bästa Anna som driver Perfect Clinic, bäst i stan på skönhet!

Gick vidare till Riche för middag och lite vin som slutade med en massa skratt, Jannike fick den briljanta idén att alla skulle visa sina partytrick vilket slutade med att vi skrattade så mycket att vi bestämde oss för att ta in notan haha!

Grabbarna var nöjda med vara tillbaka, önskar att jag hade lite mer tid för långa rundor runt Djurgården men dem fick nöja sig med Humlan denna helgen.

På lördagen mötes vi upp ett härligt gäng på Elverket, Petra var där och hängde på låset för att få det bästa bordet!

I vanlig ordning blev de Eggs Benedict för mig, tjatade dock hål i huvudet på Robin att han skulle ta matjessillen för att jag inte kunde bestämma mig haha! Bäst som han är så blev det även matjesill <3

Finis är i stan, hängt non stop hela helgen <3

Efter brunchen tog jag Jannike under armen och köpte blommor och piffade om lite i lägenheten inför visningen. Tyvärr var vi inte speciellt nöjda med stylingen som stylisterna gjorde så nästan hela söndagen har gått åt till att styra, städa och fixa.

Efter inköp av blommor mm gick jag och J över till Nybrogatan 38 för något ¨lite mindre¨ och rosé. Om det är något jag kommer sakna med Nybrogatan så är det Nybrogatan 38, kan inte ha en bättre kvarterskrog!

Efter Nybban gick vi vidare till Urban deli för att möta upp några andra vänner men det blev en hyfsat tidig kväll för mig som tur var, hade aldrig orkat gå upp idag annars.

När visningen var igång så hade jag en önskan, Günthers på Karlbergsvägen haha! Innan vi flyttade till Nybrogatan bodde vi på Karlbergsvägen och då mina vänner hade jag Günthers som kvarterskrog, inte riktigt samma mat och stil som Nybban men ack så bra!

Lagom nöjd när jag fick min deluxe korv och gick vidare mot Karlberg för att gå en långrunda. Nu väntar film och söndagsmiddag. Ser verkligen framemot nästa vecka, så många roliga saker på agendan! Först ut på måndag, ett möte med bästa Jannike <3

Ha en mysig söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack, ja visst är dem ? dem heter RB3647N 001

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej! Dina solglasögon som ser ut att vara från Ray Ban är otroligt fina. Vad heter modellen? ?

    Eva 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!