Sunny Lazy Weekend

Helgen har bjudit på lugn och ro förutom dålig sömn men det gör inget när man vaknar upp till sol och kan starta dagen med en promenad på stranden! Vi har bara strosat runt i Åhus, lagat massa mat och ätit lite för mycket, speciellt efter 4 veckors semester i L.A men det har väl ingen dött av. Nästa lördag kör vi igång bootcampet, yeeay känner mig mega taggad på att komma igång med träningen igen!

Så vad händer nästa vecka? Vi ska börja packa ihop våra liv och bege oss upp till Sthlm! Äntligen ska vi få komma hem, kommer vara hemma i lite mer än 2 månader innan vi ska vara tillbaka i Graz. Nu ska jag förbereda middagen, matjessill med potatis hurra för svensk mat haha! Det enda jag är sugen på nu efter all amerikansk mat. Trevlig kväll på er <3

Nu är han så nöjd, finns få som älskar glass så mycket som denna herre <3

Rolig kö till glassen. Men det var det värt!

Så mysigt att bara strosa runt bland gatorna innan för murarna, älskar alla dessa små gamla hus! Jag och Robin började prata om hur vi vill bo när vi väl ska flytta hem till Sverige. Ett hus i Åhus är ett måste men det börjar bli lite för många hus och lägenheter för oss här och där haha! Men mysigt att drömma och planera lite.

Vårtecken! Hur glad blir man inte av alla blommor som blommar nu.

Gamla brandstationen i Åhus. Mina föräldrars vänner köpte det för ett antal år sedan och renoverade det till sitt privata middag/fest hus, hur härligt? Mina föräldrar gifte sig där för några år sen, så fin gammal byggnad. Insidan och utsikten ska vi inte prata om, så fint med kanalen och alla båtar <3

Fick äntligen en bra bild på mina Jimmy Choo solisar, glittrar så fint i solen.

Jag fick bestämma middag och i vanlig ordning ville jag ha varmrökt lax från Rökeriet när vi är här, slår aldrig fel! Så gott och enkelt!

Och till dessert gjorde jag en förenklad pavlova, också så enkelt och gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej, min man jobbar som hockey spelare, där av att vi bor på lite olika ställen. Jag har jobbat som inköpare inom mode men valde att lägga jobbet åt sidan ett tag när jag flyttade med Robin till Tyskland för ca 3 år sen. Jag är född i Skåne men varit bosatt i Stockholm i lite mer än 10 år så vår svenska bas är i Sthlm. Mina föräldrar har sommarställe i Åhus så vi brukar vara här en del under sommaren ? hoppas ni fick lite grepp om var vi bor och jobbar, många som frågar här så jag kanske får ha en litet frågeinlägg så kanske mer och mer klarnar ? ha en fin kväll!

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Dem är från Rag & Bone ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej! Vart har du köpt de fina jeansen på bilderna? Ha det fint! /Sandra

    Sandra 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Tänkte precis fråga samma sak! Och även hur det kommer sig att ni en del av året är baserade i Åhus? ?

    Liza 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej! En fråga till dig, har läst din blogg sedan du började men har inte riktigt greppat vad du/din man arbetar med? Känns som att du inte skriver om jobb särskilt mycket så blev lite nyfiken. Hade varit kul om du svarat!

    Julia 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Så fina bilder!

    Idaesperi 0000-00-00 00:00:00 /idaesperi
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!