Last dinner with L.A family

Innan vi åkte till Mondrian och WH hade vi en L.A familjemiddag med hela gänget. Dessa människor har verkligen satt ett avtryck i hjärtat! Stephen har stått oss nära en längre tid men att hans systrar skulle komma så nära oss under resan hade jag verkligen inte förväntat mig. Dessa härliga människor välkomnade oss med öppna armar och behandlade oss som familj från början till slut. Emma, Stephens äldsta syster, satte lite extra avtryck. Längesen jag träffade en så öppensinnad och godhjärtad människa som var så äkta på alla sätt! Kommer sakna dem alla så mycket <3

Kvällen började hemma hos Stephen med världens godaste melondrinkar innan vi åkte vi till Santa Monica för middag på Cassia. Vi åt i mängder så efter middagen vara alla ganska trötta, vi skulle dessutom upp tidigt för att lämna boho huset så vi åkte hem i vettig tid. Kvällen blev alldeles lagom och ett härligt avslut med alla!

/ Top (Petras) – Style Mafia Jeans – Acne Skor Valentino Väska – Chanel /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh vad fin du är, tack snälla! Så roligt att kunna inspirera ? Åh jag kommer inte ihåg var den är ifrån men kan kolla med henne ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Mathilda! Tack för en fin blogg! Jag tycker så himla mycket om din stil och blir alltid lika inspirerad när jag går in här. Vet du möjligtvis vart Petras topp är ifrån? ?

    Linda 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Så härligt det låter!

    bellss 0000-00-00 00:00:00 /bellss
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!