Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy days!

Åh nu dansar jag på moln så ledsen för mitt dåliga uppdaterande men tiden springer iväg när man har roligt! Nu är mina unicorns här och vi började kvällen med middag på Gjelinas och sen vidare ut för några drinkar. Vi lovade oss själva att inte bli allt för sena för idag ska vi fira min kära man som fyller år på lördag men självklart satt vi uppe till sena timmen och tjatade på verandan. Ojojoj vad vi mådde i morse och naturligtvis så hade jag bokat blowout och naglar för kvällen så det var bara att bita ihop och dra sig upp ur sängen för att piffa in för kvällen. Nu sitter vi i bilen påväg till West Hollywood till Stephens vän Cliff för middag och sen vidare ut! Uppdaterar mer om helgen imorgon. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Lätt hänt när man har trevligt ju! Så mysigt ?

  GoForFit 0000-00-00 00:00:00 http://goforfit.se
  Svara
 • Så fina ni är! Men om du ville vara med i min veckans blogg, var gärna att du läsa min blogg & kram! <3

  Lily_Dargahi 0000-00-00 00:00:00 /lily_dargahi
  Svara
 • trevligt!:) kram!!

  liinnn 0000-00-00 00:00:00 /liinnn
  Svara
 • Ser trevligt ut:)

  LillaMys 0000-00-00 00:00:00 /lillamys
  Svara
 • Vilken kväll!

  Emmalil 0000-00-00 00:00:00 /emmalil
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!