Heart loves Stella McCartney <3

Kom precis hem från Stella McCartneys välgörenhets event. Eventet tillsammans med HEART som är en organisation i Los Angeles som främst hjälper barn som blivit utsatta för övergrepp. Stella tillsammans med grundaren och en läkare var där och höll tal. Efter talen blev det bubbel och shopping i trädgården, pengarna gick oavkortat till organisationen. Så fantastiskt att se så många starka kvinnor samlas på en och samma plats och att så många var där för att bidra, hurra vill se mer sånt! Självklart ville jag bidra så jag köpte ett par skor, tyvärr fanns dem inte i min storlek så jag får vänta på dem. Efter eventet åkte vi hem och bytte om till något mer bekvämt och gick bort till Gjelina för några små rätter och en drink, det är nog den bästa maten jag ätit här! Skulle kunna äta frukost, middag och lunch där haha!

Nu ska jag ta en nap innan vi ska mötas upp för kvällen. Imorgon ska vi hika i Malibu, Stephen röstar för en 4 timmars hike så gäller att inte vara trött, vi får se hur det blir med det där!

Killarna klädda i Stella McCartney for men, gentlemännen hjälpte kvinnorna ner för trappan.

Blev tok kär i denna blusen, så fin!

Och blev lite sugen på denna väskan.

Maten kom från Gjusta, var som en enda stor picknick, så gott!

Nog den snyggaste Stella outfiten av dem alla! De guldiga skorna på bilden är dem jag väntar på, den som väntar på nått gott!

Hej Burratan, Gjelina

Dessa kronärtskockor! Mm mm mm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!