Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans blogg!

Så roligt att få vara Veckans blogg denna veckan! Ännu roligare eftersom jag inte bloggat så länge, blir både smickrad och glad!

För er som inte varit inne och läst tidigare så kan jag beskriva mig själv lite kort men jag tror att ni kommer lära känna mig gaska snabbt genom bilder och text. Just nu befinner vi oss i L.A, ska spendera knappt 4 veckor med våra vänner som bor här. Vanligtvis så bor vi i Stockholm halva året och för tillfälligt i Österrike andra halvan. Jag har jobbat som inköpare i 8 år men valde att lägga mitt jobb åt sidan och följa med min man till Tyskland för ca 3 års sen. Jag bloggar i största del om mitt vardagsliv, resor och mode. Ni kan också läsa intervjun med mig här för att få lite mer hum om vem jag är <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!