Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Easter pics!

Åh hoppas ni har haft väldens bästa påskhelg! Min helg har varit super härlig men kanske inte super klassisk. Vi har spenderat en helg del tid i Malibu, körde ut för att äta brunch på Malibu Farm men ändrade planerna och åkte till The Sunset istället för att möta upp Stephens syster Emma. Efter brunchen åkte vi till en Organic market för att strosa runt lite. Åkte hem för att byta om för kvällen och möta upp några vänner på Wabi-Sabi.

Mmm drömmer fortfarande om dessa pannkakor!

Efter brunchen blev det stranden en stund.

Så många mysiga butiker på Organic market!

Wabi-Sabi

Fick in Sashimi för en hel familj.

Blev så klart några drinkar på vårt favorit ställe The Tasting Kitchen innan vi gick vidare för kvällen. Usch vad vi kommer sakna Stephen, så tråkigt när ens bästa vänner bor på andra sidan jorden. Äsch borde inte tänka på det nu, på torsdag kommer äntligen mina bästa Petra och Joanna .

Imorgon ska vi åka ut till Stella McCartney butiken i West Holliwood och hämta upp lite kläder inför ett event. Stephens syster jobbar för Stella och hon har en välgörenhets visning och privat shopping på tisdag. Ska bli så kul att träffa en så inspirerande kvinna som Stella. Emma ville dressa upp mig i Stella från top till tå så ska in och se vad jag kan hitta för day chick outfit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack snälla du ? Jeansen är från Rag & bone.

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Så vacker du är! ? Vart kommer dina jeans ifrån? Perfekta passformen!

    LivetiLund 0000-00-00 00:00:00 /livetilund
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!