In love with the canals!

Ännu en härligt dag i la la land! Idag har vi bara precis lummat runt och inte haft några måsten alls, började att promenera runt kanalerna, är tok kär i detta området! Alla hus ser olika ut, olika stil och olika storlek, så mysigt! Gick vidare till stranden och väntade in Stephen som envisades med att åka till gymet fast att vi alla var trötta och hade tunga huvud efter gårdagen. Vaknar fortfarande upp på tok för tidigt om mornarna, släpper väl snart. När vi var trötta på stranden fortsatte vi att gå runt och titta på hus och folk.

Hur fint är inte detta huset!?

Stannade till på ett taco lunch hak som hade den hitintills bästa tacon.

Känns som vi inte gör annat än att äter och besöker olika restauranger så idag bestämde vi oss för att styra upp en barbeque hemma istället.

Nu ligger killarna i soffan och kollar slutspelet, tror nog det blir en tidig kväll ikväll! Ser så ut iallafall haha, dem ligger helt utslagna i soffan. Får kanske bädda om dem innan jag hoppar i säng. Vi har skämtat hela resan om att jag har två män under dessa veckorna haha. Det borde man ju alltid ha så att man kan bli extra uppassad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Härliga bilder ?

    annakarlssons 0000-00-00 00:00:00 /annakarlssons
    Svara
  • Hej! Vart är byxorna ifrån?

    Sarah 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Om du tycker om Dionusys modellen hade jag gått på en enfärgad, logo är gaska trendigt just nu men inte för alltid. Jag hade nog valt enfärgad svart eller beige i mocka alt läder. Modellen i sig kommer nog hålla i sig ett bra tag så det behöver du nog inte vara rädd för men håll det enkelt ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Klara, haft fullt upp men lovar att så fort jag får tid så ska jag sätta ihop ett mail till dig. Hm angående väska så hade jag satsat på en klassisk Prada om du vill ha en klassik men om du hellre vill ha Gucci så hade jag kanske valt:

    https://www.gucci.com/at/de/pr/women/handbags/womens-shoulder-bags/gg-marmont-matelass-mini-bag-p-446744DRW3T1000?position=72&listName=ProductGridComponent&categoryPath=Women/Handbags/Womens-Shoulder-Bags

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej Matilda! L.A ser verkligen superhärlig ut ? Nu kommer en fråga igen (känns som jag ställer massor frågor, haha!). Jag har tänkt att jag ska investera i en designerväska, men jag kan inte bestämma mig för vilken! Vill verkligen köpa någon som känns klassisk och som ”inte går ur tiden”. Jag föredrar mindre handväskor och har kollat på Dionysus väskorna och WOC från Gucci, men jag vet inte om de är för ”ute” nu? De var ju så otroligt populära förra året och är rädd att jag köper en allt för omodern väska. Min budget är 13.000 svenska, och jag skulle bli väldigt glad om du kunde ge mig tips! ?

    Klara 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!