The little bohemian house!

Hur gulligt är inte vårt hus vi har hyrt i Venice Beach!? Är så taggad på att komma iväg nu att jag sitter och dubbelkollar på bilderna, börjat packa och boka upp restauranger. Vi hade ett krav på resan och det var att vi ville bo vid kanalerna i Venice, vi letade länge tills vi hittade huset vi ville ha. Surfstyle är inte riktigt min grej och dem flesta husen runt Venice andas surf och lite för lätt och ledigt men efter lite is i magen så hittade vi detta super gulliga bohemiska huset som ligger precis vid kanalerna, ser mig själv glida runt i lätta skira klänningar och bara mysa och hälsa på grannarna haha.

Inte helt fel att ta ett eftermiddags bad här.

Här ska jag dricka mitt morgonkaffe och kolla på folk.

Bästa platsen av dem alla! Här ska det drickas rosé nätterna långa när Petra och Joanna kommer <3

Idag skiner solen, blir så på topp när jag vaknar och solen är framme! Nu ska jag springa ner på gymmet och sen fortsätta packa. Hörs sen, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej igen! Tack så hemskt mycket för ditt svar, ska absolut besöka några av dessa ställen nu nästa vecka. Och igen, din blogg är verkligen supermysig och jag hoppas att du fortsätter med den! Ha en mysig helg!

    Celina 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej Celina! vad roligt att höra ? ja jag spenderar en del tid i Yngsjö och Åhus på sommaren när vi är nere i Skåne. Ja självklart kan jag göra det. Där är kanske inte jätte mycket restauranger och butiker i Yngsjö men finns en del i Åhus. I Yngsjö är där två butiker påvägen in till Åhus som jag brukar handla på. Rökeriet som du säkert känner till handlar jag nästan alltid min fisk, precis innan rökeriet så ligger där en vit gård som har en gårdsbutik http://www.rathckegarden.se/gardsbutikdär har dem allt från färska primörer till delikatesser och färska ägg från gården. Kan verkligen rekommendera den, så mysig butik. I Åhus har dem jontes kött som jag brukar handla kött och charkisar på. Handelsbaren besöker vi alltid några gånger, härlig miljö och härlig blandning av unga och äldre ? Åhus finest ska tydligen också vara super bra, har inte hunnit besöka dem än men blir säkert några middagar där i sommar. House of me är en mysig liten kläd och intredningsbutik som ligger på ”gå gatan” i Åhus och vill du handla inredning är Percys design värt ett besök. Vill du äta lite finare middag är Gästis super bra. Ta en glass i hamnen är också ett årlig besök ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hejsan! Jag tycker din blogg är supermysig och förstår att du spenderar mycket tid i Yngsjö. Själv är jag från Malmö men vi har sommarstuga i Yngsjö men har aldrig ens reflekterat över att det kan finnas mysiga saker och butiker att besöka där. Jag åker dit nu över påsk och om du har tid och lust hade det varit roligt att höra om vilka kafén, butiker och restauranger som du rekommenderar. Skulle vara roligt att se en ny sida av Yngsjö. Tack för en härlig blogg!

    Celina 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!