Last days

Måndag morgon, åh gud vad trött jag var i morse! Kan vara helgen som sitter i men det var den värd. Helgen gick verkligen i ett. Fredagen började med mäklarbesök i vår lägenhet, är så peppad på att sälja nu måste bara bestämma oss vilka vi ska sälja med och vilket stylingbolag vi vill använda oss av. Vi kommer inte vara hemma när lägenheten fotas och läggs ut så är viktigt för oss att vi hittar någon vi litar på och som stylar lägenheten rätt. Efter alla möten mötte jag upp Petra på Diplomat för att föna håret för kvällen. Sen gick vi till vårt hotel och mötte upp våra män för ett glas och sen vidare till Bardot för att möta upp resten.

Vardagslyx! Så mysigt att samlas upp för ett glas bubbel och lite fix inför kvällen, borde ta oss tid att göra det varje fredag!

Duktiga Felicia på Antonio Axu fönade upp ett super svall på oss!

Nöjda och fina inför middag på Bardot.

Drack penicillin och åt svålar till start, ser inte så aptitliga ut men dem är faktiskt ganska trevliga!

<3

Gänget! Så suddig bild men här har ni bästa gänget. Blev så glad att fina gravida Ananda hängde med nästan hela kvällen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Åh jag vet inte riktigt vilken du menar, jag hade en blå/vit randig skjorta på mig men med lång ärm, det är inte den du menar?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Såg att du hade en väldigt fin blå/vit randig off-shoulder blus några inlägg ner kanske eller på instagram, får man fråga vart den är ifrån? Väldigt, väldigt fin! ?

    Henny 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Tack ? nu när det var lite kallare väder så hade jag lårhöga stövlar till, annars brukar jag vara barbent ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej! Du har väldigt snygg stil ? Jag har också jeans-pennkjolen från hm och såg att du bar den nu i Sthlm, vad har du till? Alltså på benen ? Tack!

    Jenny 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • ?

    nicolew 0000-00-00 00:00:00 /nicolew
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!