Home!

Så skönt att äntligen vara hemma eller ja hemma och hemma, blev hotel denna helgen men skönt att strosa runt på sina egna gator, träffa vänner för bubbel och långa middagar på Riche!

Vi kom upp runt lunchtid igår och började dagen med lunch på vår kvarterskrog Nybrogatan 38, som jag har saknat detta ställe! Sen blev det lite spring på stan och några glas bubbel med Kristoffer och Sofia som var uppe från Halmstad. Senare dök Joanna och Petra upp och vi gick vidare till bästa Anna på Perfect clinic för lite skönhetsfix. Sen gick vi tillbaka till Riche för en sen middag som slutade med några glas extra, det blir ju alltid så!

En efterlängtad Toast Pelle Jansson på Nybrogatan 38


Mina favoriter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Sara, tack snälla! kan förstå vad du menar! Kommer bli bättre, just nu reser jag fram och tillbaka mellan Stockholm och Österrike så har varit lite stressigt men så fort jag kommer in i mina rutiner igen så kommer det bli mer nischat och mer outfits, lovar ? Kram

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Hej!
  Jag tycker verkligen om din blogg och hur du klär dig. Jag önskar bara din blogg kunde vara mer nischad… känns som att varje gång man går in här så uppdaterar du om dina dagar (som dock verkar intressanta). Önskar bara att du kunde ha fler inlägg som visar din fantastiska klädsmak eller bara mer nischat helt enkelt. Kram!

  Sara H 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack snälla för ditt svar! Ska verkligen testa dermapen, hört så mycket gott om den! Speciellt efter att min hy varit lite hormonell och bråkig under graviditeten ? Också riktigt sugen på att testa fillers, känns lite tryggare att gå till någon som vet är duktig! Tack igen! ?

  Cecilia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej Cecilia, vad roligt att du gillar bloggen ? jag självklart, tänkte lägga upp ett inlägg inom kort men jag går till världens bästa tjej i Sthlm som jag nämner i inlägget (anna). Anna är bäst på fillera och botox! Jag brukar förfina rynkorna i pannan med botox, botox ger också en fantastiskt lyster i huden. Jag lägger också lite fillera i kindbenen för att förfina linjerna under ögonen och runt munnen. När det gäller ansiktsbehandlingar så gör jag IPL behandlingar som Anna också är super duktig på, det ger en så fin lyster. Men min absoluta favorit behandling är dermapen (nålbehandling) den gör att huden skapar egen ny hud och tar bort både små linjer och ärr, det kan jag verkligen rekommendera! Hoppas något av detta kan inspirera dig och ge dig en liten kick till huden när din lilla bebis kommit ? Under inlägget ”yngsjö” hittar du mina favorit produkter om du vill få lite lyster och fräsch hy under graviditeten!

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Hej Mathilda! Jag gillar verkligen din blogg, kul att du börjat! ? Får man fråga vad för typ av skönhetsbehandlingarna du brukar göra? Tycker du ser så otroligt fräsch ut och som höggravid och oinspirerad vore det härligt att ha lite behandlingar inplanerade längre fram ? Något du kan rekommendera, fillers, ansiktsbehandlingar, you name it! Allt tas tacksamt emot ? Ha det gott!

  Cecilia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ha en fin söndag! ?

  sarahcarlsten 0000-00-00 00:00:00 /sarahcarlsten
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!