Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunbeams!

/ Nattlinne- Triumph Morgonrock- Triumph /

God morgon!

Startade morgonen med en C-vitamin bomb och en kopp kaffe i vanlig ordning, myser runt i mitt nya nattlinne med tillhörande morgonrock, ÄLSKAR DET! Köpte det i Wien innan vi åkte hem. Känner mig så elegant redan när jag kliver upp ur sängen haha. Den perfekta ljusblåa färgen med några få detaljer i spets!

Nu ska jag börja skriva 100 adresser, ska skicka ut ett på tok försenat tackkort från bröllopet! Vi valde att filma hela bröllopet och festen så filmteamet har gjort en kortfilm på några minuter som vi lagt över på USB-minnen som vi ska skicka ut till alla gäster som ett tackkort. Kanske lägger ut den här nån gång tillsammans med lite bröllopsbilder, får bli ett inlägg när vi firar ett år! Har en del jobb framför mig nu och måste hinnan klart innan vi åker upp till Sthlm imorgon bitti, en kopp kaffe till sen är jag redo att kicka igång dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!