Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spring color!

Tre favoriter i min handväska just nu, adderar gärna lite färg på mina läppar och kinder när det är vår och sommar. Färgerna är något mellan rosa och peach, får en att se lite piggare ut. Soleil tan de Chanel är en produkt jag inte klarar mig utan och använder året om. Bästa bronzing produkten all time! Från bronzing till foundation, har ni testat Diors nya foundation Diorskin forever perfect cushion!? WOW den är så lätt och fin, känns som att man inte har något smink alls. Ger en så naturlig look!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!