Monday!

God morgon lovies! Suttit hela morgonen och planerat veckan, äntligen är det dags att köra upp till Sthlm. Bokat mäklare (ska sälja vår lägenhet) och restauranger, Punk Royal på fredag! Är så peppad! Varit på kemen, planerat resväskan och bokat hotel, får bli hotel denna helgen! Ska försöka planera in alla vänner under den korta vistelsen, måste åka ner till Skåne på söndag igen för Robin ska till Liverpool och kolla fotboll och sen bär det av till L.A, HURRA! Apropå Robin så har vi sökt med ljus och lykta efter en tandläkartid, han har tappat båda sina lagningar på framtänderna, blir inget Sthlm utan framtänder haha! Nu ska jag hoppa i träningskläderna och springa bort till gymet.

Hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Sofia, ja din kollega var och tittade och berätta lite hur ni jobbar ? min man hade redan bokat in ett möte, annars hade du gärna fått komma förbi ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Såg att ni ska sälja! ? ska ni träffa någon från Eklund Stockholm New York? Annars kommer jag gärna förbi och berättar hur vi jobbar.

    Sofia Elfsson da Costa 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej, tack ? det kan jag absolut göra, lägger upp ett inlägg i dagarna. Busnelkoftan är super fin och klassisk, jag köpte min första för nästan 10 år sen och den är lika fin idag så det är en bra bas i garderoben. Koftorna är i 100% ull och ganska tjocka så funkar absolut en solig vår dag. Kram

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Hej! Gillar verkligen din stil! Kan inte du tipsa på lite snygga vårjackor? Funderat på en busnelkofta men vet inte om det är för kallt att ha nu eftersom de bara är en kofta? Kram

    Mickan 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!