Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blue blue dreams!

Hade inte tackat nej till detta härliga set från Malene Birger! Perfekta mixen av elegans och slappa pyjamasen, love it! Får kanske se om jag springer på den i helgen, ser mig själv svassa runt under de lite svalare kvällarna i L.A med ett par stora örhängen, glittriga solglasögon och höga klackar! Inte många dagar kvar tills jag får flytta in i det lilla bohemiska huset vid kanalerna i Venice Beach. OCH det bästa av allt är att Petra och Joanna kommer en vecka och hälsar på!

Har snöat in mig på ränder och speciellt i blått och gult, hittade massa fina plagg som jag klickade hem häromdagen. Helt rätt mönster i vår och känns ganska klassiskt och vardagligt vilket gör det extra roligt att sätta till lite glitter och färg.

Nu ska jag hoppa i säng och drömma blåa drömmar!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, detta set är så vackert!!! Sitter ju så snyggt på också!

    Linaeliassons 0000-00-00 00:00:00 /linaeliassons
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!