Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Yngsjö!

/ Tröja stickadÅhlens Byxor- Zara Väska- Gucci Fårpäls- Busnel Solglasögon- Prada /

Då var vi framme, handlat och är redo att tända brasan! Är betydligt kallare i Sverige än i Österrike och Tyskland, fick rota fram lite höstkläder hos mamma för jag hade visst bara packat med mig vår och sommarkläder. Optimist som man är!

Har varit och handlat på de olika gårdsbutikerna runt om så snart ska jag börja laga en härlig fisk och tryffelrätt, älskar att mysa runt och bara laga mat i min egen takt med ett glas rött i handen.

Jag lovade att göra ett inlägg om mina skönhetsprodukter, blir ett lite kortare inlägg nu MEN dessa produkter är det största utbudet av mina hudprodukter! Ett dansk märke som jag började använda för några år sedan, dem har allt jag behöver och det är bra priser. Jag har en väldigt känslig hy, kommer jag ur balans med mina rutiner så blir jag torr och får röda plitor och en och annan vuxenfinne kan komma. Jag försöker även att hålla mig ifrån all typ av stärkelse, självklart äter jag potatis och pasta ibland men till vardags försöker jag att hålla mig ifrån det och jag försöker även äta veganskt någon gång i veckan.

Mina favoriter och dagliga rutiner med BEAUTÉ PACIFIQUE.

Serum paradoxe – Det bästa serumet jag testat, ger mycket fukt och hjälper fina linjer. Kan användas morgon och kväll men jag använder den bara på nätterna.

Instant hydrating mask – Min absoluta favorit produkt, en fuktmask som man kan sätta på efter peeling eller sova med om man är extra torr. Får så fin lyster om man kör denna tillsammans med peelingen under.

Gentle facial exfoliator – Använder denna peeling 1 gång i veckan, ger en härlig och ren känsla. Lägger alltid på fuktmasken ovan i ca 10min efter peeling.

Multiple action exfoliating creme – Också en favorit peeling men man ska vara lite försiktig med denna, den är väldigt stark och jag använder den max 2 ggr i månaden. Den rensar verkligen upp och är bra om man har en oren hy men var försiktig!

Lotion hydratante matité oil-free – Min dagliga ansiktskräm, älskar att den ger så mycket fukt och sjunker in direkt men ändå ger en ”fuktig” hy, perfekt dag kräm innan man lägger på sin make up. Blir man lätt blank under dagen är denna perfekt!

Vitamin A anti-wrinkle eye creme – Min dagliga ögon kräm, super skön kräm som sjunker in snabbt. Extra bra med A vitamin som hjälper till med fi
na linjer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!