Saturday evening!

Så mysig kväll! Har lagat mat med mamma, druckit vin och dansat runt i köket. Blev en tryffel puré med svamp och pocherat ägg toppad med västerbottenost, varmrökt lax och spenat med panchetta. Mums!

Nu sitter jag framför brasan med ett glas rött och njuter av tystad och lugnet, hela huset har redan somnat. Kollar på nån dålig film på tv men vill inte gå och lägga mig, ibland är det bara så skönt att sitta uppe själv och mysa ner sig i soffan med datorn och skrolla runt. Måste verkligen shoppa nya sommarkläder till L.A, slutar väl med att jag sitter uppe hela natten och swappar runt haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh jag har inget recept ? åt det på en restaurang för ett tag sen och gjorde en variant på det. Man kan nog ha lite vad min vill i men nyckel ingredienserna är pocherat ägg och potatispuré. Jag valde att ha sekt svamp i botten, lite tryffel i purén och toppade det med västerbottensost och lätt det stå i ungen några minuter för att gratinera osten. Hoppas det kan hjälpa dig lite, det var super gott och enkelt!

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Håller med! ser magiskt gott ut! Måste få recept på det!!

    sandra 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • så gott det såg ut! Finns det recept?

    Helena 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!