Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Early bird!

God morgon! Vaknade klockan 07.00 av att Cognac väckte mig, han var för exalterad för att sova. Han ville bara ut till hästarna och skogen så jag hoppade i min pyjamas och gick ut en lång härlig runda. Hur härligt när solen skiner och man hör fåglarna sjunga när man går helt ensam i skogen!?

Vi anlände till hofet vid 17 tiden igår, så mysigt att vara tillbaka och andas natur och hästar! Nu dricker jag min kaffe tillsammans med 17 hundar som springer runt mina ben. Ska hoppa i ridkläderna och ta en runda och sen åker jag och Päivi till nästa stall för att titta till några hästar som är till försäljning. Hörs senare!

Nu trivs mina pojkar!

Om ni har vägarna förbi Düsseldorf och inte vill bo inne i stan så har Päivi en Airbnb del i huset.

Hur gärna vill man inte ligga i det här badkaret med tända ljus.

Länk till Gelleshof


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry