Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Early bird!

God morgon! Vaknade klockan 07.00 av att Cognac väckte mig, han var för exalterad för att sova. Han ville bara ut till hästarna och skogen så jag hoppade i min pyjamas och gick ut en lång härlig runda. Hur härligt när solen skiner och man hör fåglarna sjunga när man går helt ensam i skogen!?

Vi anlände till hofet vid 17 tiden igår, så mysigt att vara tillbaka och andas natur och hästar! Nu dricker jag min kaffe tillsammans med 17 hundar som springer runt mina ben. Ska hoppa i ridkläderna och ta en runda och sen åker jag och Päivi till nästa stall för att titta till några hästar som är till försäljning. Hörs senare!

Nu trivs mina pojkar!

Om ni har vägarna förbi Düsseldorf och inte vill bo inne i stan så har Päivi en Airbnb del i huset.

Hur gärna vill man inte ligga i det här badkaret med tända ljus.

Länk till Gelleshof


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!