Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Holiday plans!

Sitter i bilen och ska slå ihjäl 9 timmar, googlar runt och letar efter ett nytt resmål till sommaren. Lilla Ike är åksjuk så jag sitter med en hund och dator i knäet, ändå lite mysigt!

Förra året blev det Italien tre gånger och året innan likaså haha så skulle verkligen vilja åka till något nytt ställe i år, även om Italien är en favorit på sommaren. Funderat och tittat runt lite på Kroatien, många från Österrike åker dit eftersom det är så nära så har hört en hel del gott om det. Eller kanske Seychellerna, ser så himla fint ut! Om ni har några guldkorn ni vill dela med er av, hit me!

Förra året hyrde vi detta härliga hus vid Gardasjön med ett gäng vänner efter vårt bröllop. Vi valde att vänta med vår honeymoon och passade istället på att umgås så mycket som möjligt med våra vänner, innan det var dags att åka igen.

Åkte vidare till Sirmione.

Stiliga herrar som lyckas matcha inför kvällen haha!

BFF lycka!

Några veckor innan Gardasjön åkte vi till Portofino med min familj.

Min älskade pappa och Robin! Det gick åt en hel del grappa när dessa två var i farten haha.

Åkte vidare till San Fruttuoso, Rapallo och San Margherita.

Mest av allt tror jag vi solade och vilade ut, älskar semestrar utan måsten.

Ja vi får väl se vad det blir för resa detta året, ska bara övertala Robin först! Ska både hinna med att sälja vår nuvarande bostad och hitta en ny och så lägenhet i Marbella på det också, ja vi får väl se vad vi hinner med.

Yeeay nu har vi bara lite drygt 3 timmar kvar, hoppas att det är ljust när vi kommer fram så kanske jag hinner med en ridtur! Ska passa på att ta lite bilder och visa er huset, Päivi som äger gården är arkitekt och har en fantastisk känsla och stil. Hon har förvandlat en gammal tysk herrgård till ett pampigt slott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad glad jag blir 😊 åh ja visst är den fin, den är från Zara men jag köpte den förra sommaren tyvärr 😔 men vi kan hoppas att dem gör något liknande till denna sommaren 👌🏼

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Hej! Superkul att du börjat blogga!! Jag undrar vart du har köpt klänningen som du har på dig på bild 1 (samt fler bilder i inlägget)? Den är verkligen drömmig!!

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack 😊 lägger upp ett inlägg om min rutiner inom kort!

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Åh tack snälla för dina tips, ska titta närmare på Kroatien 😊

  mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
  Svara
 • Hej! Seychellerna är helt magiskt, befinner mig faktiskt här just nu. Ön la digue är supermysig och man tar sig runt här på cykel till de mest fantastiska stränder. Kan verkligen rekommendera Seychellerna!

  Matilda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • en helt annan sak… DIN HY! Strålar! Ge oss din hud/smink rutin… 😊

  Stina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag tycker absolut att ni ska åka till Kroatien om ni inte varit där. Jag har själv bott i Zagreb i snart 6 år och älskar hur nära det är till alltifrån skidåkning i Österrike/Italien/Slovenien på vintern till sol och bad på kusten på våren och sommaren. Jag och min fästman älskar Opatija då det är lugnt och skönt om vi bara vill komma iväg en sväng vi två ”off season”. Har dock aldrig varit där kring högsäsong. Är otroligt fint även söderut (Hvar, Brac, Split, Korcula, Dubrovnik…) men otroligt mycket svenskar där kring högsäsong vilket kan vara både på gott och ont. Jag skulle dock rekommendera den norra kusten/Istrien då det är närmare för er. Pula och Rovinj tex. är fantastiskt, också skulle jag klämma in Opatija längst vägen. Det är den första kuststaden vi besökte här nere så kanske är det därför det ligger mig så varmt om hjärtat 😊

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!