Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Marbella

Som jag skrev i mitt första inlägg så kom jag precis hem från en vecka i Marbella. Blev en resa full av skratt, goda luncher och middagar och en hel del rosé i solen så klart.

Min första dag spenderade jag med mina älskade föräldrar som också var i Marbella, har inte träffat dem sen jul så blev så glad när jag fick reda på att dem skulle resa samtidigt som jag. Sent på kvällen anlände Jannike och vi åkte hem till hennes lägenhet i San Pedro för att få lite sömn. Dag nr 2 hade jag bokat en heldag med en mäklare för att titta på olika projekt och områden. Vi har bestämt oss för att köpa en lägenhet i Marbella, börjar bli lite trött på Sveriges klimat så varför inte fly landet lite mer än vad vi redan gör haha!

Jag hittade tre olika komplex som jag föll för, dem håller på att byggas nu och förväntas vara klara 2018. Uppföljning kommer vad det blir och när!

Sen kom dagen vi alla väntat på, Petra och Joanna anlände vid lunch. Som jag har längtat efter mina bästa monster! Jag är så lyckligt lottat som har dem i mitt liv, och att få spendera en hel vecka med dem och Jannike kan inte bli bättre.

Dagen började med lunch på El Ancla, ett av mina favoritställen i Marbella! Kan vara för att mina tjejer tog mig dit på min möhippa, åh kan inte sluta le när jag tänker på min möhippa. Återkommer med ett helt inlägg om den, för det är den värd!

Vi åt sashimi och drack rosé i mängder.

Avslutade lunchen med lite mer rosé och tog igen allt vi missat sen vi sågs sist. Gud vad jag älskar dessa tjejer!

Sen bar det hem till Jannike igen för lite sol på terrassen och piff för kvällen.

Jag har en vän i Graz som tagit fram en rosa Unicorn gin, hur fantastik är inte den! Självklart fick den följa med på resan och bli en stående fördrink innan middagarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!