Helgen och ett vackert Stockholm från svindlade höjder

Förra veckan lyckades min dator kollapsa, där av min frånvaro. Lämnade in datorn men tar tydligen två veckor innan jag får hjälp och det ställde till det ordentligt för mig förra veckan. Hade mycket jobb tanken på det nya året och att jag skulle lämna in både det ena och det andra till revisorn för att avsluta det gångna året. Ja det var en stressig vecka och bloggen blev lidande men nu har jag ny dator och kommit ikapp en del. Förra veckan var jag även iväg på ett par besök hos läkaren, det var dags att utreda min sköldkörtel som jag berättat om, börjar bli ganska påfrestade att ha överproduktion då kroppen är på högvarv konstant och jag får svårt att sova om nätterna. Eftersom dem hittade en ”knöl” i halsen var dem tvungen att ta prover på den  innan jag får gå på medicinering för min överproduktion. Nu äntligen kommer provsvaren på tisdag och min kropp kan förhoppningsvis på slappna av.

Från det tråkiga till det roliga så har jag haft en lugn och skön helg. Inledde helgen med ett glas på Ciccios med Bisse, längesen vi sågs bara hon och jag så det var på tiden att vi kom ut en sväng. Fullkomligt älskar Ciccios, stämningen och personalen är riktigt bra. Blev ingen super sen kväll då jag skulle upp och träna och bestämt mig för att ha en ganska lugn helg då jag har mycket jobb och behöver vara pigg och fräsch, man klarar ju knappt 2 glas nu förtiden men det är väl bara att acceptera.. I lördags gick jag runt på stan ett par timmar innan jag gick hem och gjorde semifreddo till min älskling som låg hemma sjuk på soffan. Blev en lugn hemma kväll med Så mycket bättre och hämtmat, älskar helger som inte är planerade så man kan göra precis det som faller in eller vad man känner för. Resten av helgen ser ni i bild längre ner. Nu ska jag hoppa in i ett möte och sen vidare till Kevin och Kampsportlabbet, dags för ett pt pass och på tisdag ska jag och Joanna köra vårt första riktiga kampsortpass, uppdaterar hur det går haha. Puss

Bokade in en ny tid hos Emelie på Hartalk nästa vecka, vad säger ni ska jag behålla det ”korta” eller ska jag ha längre som jag brukade ha? Svårt att bestämma mig…

Gick en runda på stan och letade efter ett par kängor, så trött på att springa runt i klackar. Ibland ska man ha lite tur, hittade dessa fina från Valentino på rean.

Letrar efter lampor som vi kan ha i fönstret i vardagsrummet, blev så mörkt och tråkigt i fönsteran när vi tog ner ljusstakarna. Problemet är att vi har inte så djupa fönsterkarmar så det är svårt att hitta lampor som passar och inte är för stora. Hittade några kandidater på Nordiska galleriet men kanske inte exakt vad jag var ute efter. Har ni några tips?

I söndags tog vi sovmorgon och åt rostmackor framför nyhetsmorgon fram till 11, skulle kunnat ligga på soffan hela söndagen men vädret var på tok för fint för att bara vara inne.

Vi har varit lite nyfikna på Norra tornen och i söndags var det visning på två stycken. Så vi hoppade in bilden och åkte bort och tittade, jag har bott i några olika lägenheter från Oscar properties så var lite nyfiken på hur kvaliteten och arkitekturen på dessa lägenheter. Vill nog säga att huset är coolt, utsikten är magisk men lite lägre i tak än vad jag är van vid.

Svindlade höjder! Ingen dålig utsikt över vår vackra huvudstad, så vackert.

Sen promenerade vi vidare till Lille brors bageri, jag i mina nya kängor. Äntligen en sko man kan promenera i förutom uggs i denna kylan. Efter promenaden körde vi hem och handlade inför söndagsmiddagen, finns ingen bättre känsla än att hem efter en kall promenad och sätta på sig myskläder. Det var precis vad vi gjorde resten av söndagen.

Har ni inte testat semlorna från Lille bros bageri på Rörstrandsgatan så måste ni det, utan tvekan stans bästa semlor. Jag skulle kunna äta 10 men höll mig till 1 och en halv haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Titta på www.rueverte.dk Där finns en lampa som heter Surface Sconce Lamp som jag tycker är fin (men jag vet inte hur mycket ljus den ger)

    Linda 2019-02-03 14:52:26
    Svara
  • Var kommer soffbordet ifrån? Eller bordet där semlan står?

    Sååå tacksam för svar!!

    Kram 🙂

    Sandra 2019-01-23 20:19:46
    Svara
  • Kan du inte berätta hur du och din kärlek träffades? Hur länge har ni varit tillsammans? 🙂
    Och har du fortfarande kontakt med ditt ex? 🙂
    Kramar till dig, älskar din blogg!

    Johanna 2019-01-21 19:26:28
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!