God Morgon Måndag!

God morgon fina ni! Helgen gick extremt snabbt och ledsen för mitt dåliga uppdaterade, kände mig lite hängig i fredags och sen på natten kom det. Hade bestämt mig för att ha en lugn skön helg med träning och jobb, efter jobbet i fredags åkte jag hem och skulle bara vara hemma och lägga mig tidigt då jag skulle börja lördagen med ett pass på Barrys med Petra och sen jobba hela dagen men istället fick jag ligga framför tvn och äta alvedon. Typiskt att feber ska komma när man som minns vill vara sjuk men efter en helg i soffan känner jag mig bättre idag och tur var det för denna veckan är det fullt upp.

Idag börjar vårt bootcamp med Kampsportslabbet, som jag saknat våra träningspass och bästa tränaren Fannie. Ska bli så roligt att sluta upp hela gänget igen och köra tills man svimmar. Vi kommer köra 2 dagar i veckan och resten kommer jag köra själv på gymet eller några pass med Alexandra. För er som fått barn och vill komma igång med träningen måste jag tipsa om fina Alexandra Järgren, fantastiks tjej med stor kunskap och mycket inspirerande. Ni hittar henne här – Sthlm Bootcamp Factory.

Året bröllop börjar även närma sig och ikväll ska vi hem till Petra och den vackraste bruden och testa brudtärneklänningar. Kan inte fatta att det snart är dags! Fick se klänningarna lite snabbt i fredags och dem ser fantastiska ut, vi kommer vara så fina på bröllopet och jag kan inte vänta till dagen då Petra och Markus ska säga JA till varandra <3 Man älskar ju bröllop och speciellt när sina bästa vänner gifter sig, kommer bli ett fantastisk bröllop i Frankrike. Finns få människor som jag skrattar så mycket med, som jag har så många minnen med som med Petra, hon har ett så stort hjärta och tänker alltid på alla andra i första hand men nu är det hennes tur att stå i hundra procent centrum och bli ompysslad som den fina vän hon är. Har lite ångest över tal och fina ord jag ska samla ihop för att beskriva min kärlek till henne, har aldrig talat på ett så stort bröllop och det är alltid lika nervöst att få ner så stora ord i ett tal. Dags att börja skriva och öva inför den stora dagen. Har ni tips, hur gör man för att inte bli nervös, hur lägger man upp ett tal och vad ska man tänka på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om du är ovan talare är mitt tips att hålla dig nykter till du haft ditt tal o öva innan så pass mkt att du kan tala fritt från hjärtat. Blir mer nyanserat i tonläge då, känns mer äkta. Använd kroppen också så du inte står rakt upp o ner o talar. Oftast trång yta om det inte är scen man talar från. Öva att tala i Mick om det är det som gäller o du inte gjort det innan. Sedan är det bara charmigt o mer personligt om det blir lite spontant pga av nervositet etc

    Malin 2018-08-20 19:08:36
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!