Min helg!

Min helg har varit precis som jag önskade! Sol, träning, långluncher och lugn på alla sätt. Medans vänner var i Cannes och på Icon galan var jag  hemma och njöt av en helg utan för mycket planer. Kan erkänna att jag önskade jag var med när jag såg hur roligt alla hade men jag är så trött på att gå ut och dricka alkohol som att det inte finns en morgon dag. Jag mår så mycket bättre och får ut så mycket mer av livet när man inte ligger bakis när solen skiner och ångesten kryper på en. Visst vill man njuta av livet med ett glas rosé i solen och det kommer jag nog alltid göra men att komma hem i tid, vakna upp tidigt en lördag och gå till gymet förgyller mitt liv så mycket mer än en blöt utekväll. Det kanske är åldern som talar men detta året vill jag verkligen fokusera på jobb, min blogg och att må bra. Man kan göra det mesta i livet om man gör det med måtta, lagom må vara ett osexigt ord men så sant! Lagom är bäst! Jag har förmågan att tycka livet är lite för roligt ibland och är den sista som går hem eller säger nej, den som skrattar högt och alltid bjuder på mig själv men ibland får man ta ett steg tillbaka och tänka på vad som är viktigt i stunden. Så en helg av träning, vänner och sol var precis vad jag behövde. Hoppas ni också haft en lika solig helg som jag, hörs lite senare <3

Har inte hunnit ta mig till Kungsträdgården än men det blommar även i Vasastan – så vackert! I fredags gick jag till Melanders och köpte med mig räkor och ost efter jobbet, en perfekt avslutning på veckan.

Så nöjd med min nya beiga färg, kommer bli ännu finare när det blir lite solblekt också.

I fredags satt jag och Mira på kontoret hela dagen, fick bli en foodora lunch i farten. Hawaii poke skulle jag kunna leva på i veckor – så fräscht!

På lördagen vaknade jag upp vid 07 och solade fram tills jag och Mira skulle till Barrys.

Att jag inte testat detta innan, exakt min typ av träningsform! Så sjukt roligt, hög musik och högt tempo i 60 min. Efter passet möte jag upp Emma på Tennstopet för en långlunch i solen, ville inte att dagen skulle ta slut! Finns ju inget bättre än sommarkvällar så vi avslutade dagen men en middag på min favorit restaurang Nybrogatan 38.

I söndags mötte jag upp mina bästa för att åka till Jannikes babyshower. Vi möttes på Livly för att köpa present till den kommande lilla pojken. Haha hela och halvan, blir väldigt kort bredvid Petra när hon har klackar och jag låga skor. Som en lilla syster <3

Mina två bästa <3

Mitt sockerintag denna dagen var lite över det vanliga haha äter inte så mycket socker men denna söndagen blev det både kakor, glass och godis.

WOW hur fint hade inte Jannike dukat upp?! Hon hade gått all in kan man säga haha.

Så fint dem har fått det i lägenheten! Blir glad i hela kroppen när jag ser hur lycklig Jannike är, hon är värd det bästa. Tänk vad livet kan andras snabbt, efter regn kommer solsken <3

Vackraste blivande mamman! Längtar tills den lille pojken kommit ut <3

Efter babyshowern tog jag och Joanna båten över till nybrokajen och promenerade tillsammans mot vasastan. Jag avslutade helgen med en söndagsmiddag med vänner på en solig uteservering, gick en kvällspromenad hem med bara ben och ingen jacka – nu håller vi tummarna att sommaren är här för att stanna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Var är den fina gröna klänningen från? Så snygg! ❤️❤️

    Erika 2018-05-11 16:02:55
    Svara
    • Svar på Erikas kommentar.

      Den är från Adoore, kommer i näsa vecka! Lovar att uppdatera när den går att beställa <3

      mathildaweihager 2018-05-14 15:57:54
      Svara
  • Sååå fin grön klänning du har, var köper jag den? ?

    Emma 2018-05-11 06:48:02
    Svara
  • Så härligt med babyshower!

    Josefine 2018-05-08 09:17:19 https://framia.se/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!