Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Då vad det dags för mig att gå vidare, ny platform och nya ämnen ska skapas.

Efter lite mer än två år på Metromode.se är det dags för mig att gå vidare och skapa ett nytt kapitel, nya ämnen och en ”ny värld” både för mig själv och för er.  

Tack alla fina ni som följt mig, läst min blogg och stöttat mig. Det var inte så många år sedan jag tog beslutet om att börja blogga och den dagen tänkte jag inte riktigt på att jag valde att lägga ut större delar av mitt liv på internet och synligt för flera hundratals människor. Jag har vacklat, ramlat och stått upp igen flera gånger sen jag valde att ”lämna ut mig själv”. Då nästan alla mina vänner bloggat sen flera år tillbaka var det ganska naturligt för mig att börja men aldrig trodde jag att jag att det skulle vara så svårt att visa hela mig, som att det vore den enklaste saken att låta vem som helst blicka in i min vardag, mitt liv. Det har inte alltid varit så lätt, livets toppar och dalar är inte alltid det lättaste att få ner i text och det är  så lätt att känna sig dömd, synad och ifrågasatt trots att jag skonats från allt för mycket kommentarer så har det inte alltid varit lätt. MEN jag ångrar mig inte en sekund att jag tog beslutet av att börja blogga för jag har lärt mig så mycket på dessa åren och idag kommer jag kunna göra skillnad och hjälpa andra vilket jag aldrig hade kunnat göra om jag inte hoppat på detta spåret. Vi alla har en mening i livet, ibland tar det bara några extra år för att hitta vad det egentligen är man brinner för och tror på. Jag har hittat dit,  jag har hittat min väg, min egna väg att gå på genom livet. Det kommer ni få följa med på i mina nya kanaler. Love

 

Ni hittar mig från och med nu här – Mathilda Lundin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!