Tredje advent och packning!

Så ledsen för mitt dåliga uppdaterande men har varit en fullspäckad helg med nyårsmiddag, Para knas bio premiär och premiär middag hemma hos mig. Lovar ett bildregn inom kort. Idag har jag packat klart det sista inför resan, på onsdag morgon bär det av. Äntligen ska man få ligga på en strand och njuta av ledighet och sol.

Sara och Joanna var här och tillbringade tredje advent hos mig, kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till jul! Denna vintern har gått så snabbt, knappt hunnit förstår att det är jul och snart nytt år. 2018 ska bli ett riktigt bra år, året jag fyller 30 – herre vad tiden går snabbt! Men jag ser framemot ett nytt år och allt vad det innebär <3

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla en serie och somna tidigt, ska vara hos Emelie på hairtalk och fixa håret inför resan och lite annat fix innan jag är helt klar för att stänga väskan. Vi tänkte fira in resan redan på tisdag med en mysig middag hemma hos Joanna och sen ta en gemensam bil till Arlanda, flyget går redan klockan 06 så blir inte många timmars sömn den natten. Sov gott finisar så hörs vi i morgon. Puss!

/ Tröja – & Other Stories Kjol – Zara Stövlar – Dolce & Gabbana /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!