Havet, lugnet och mitt älskade Yngsjö

Tänk om man kunde vakna upp till havets ljud varje morgon, gå långa promenader och bara känna lugnet! Haft världens mysigaste helg med familjen och mina pojkar. Känner mig utvilad och några kilo tyngre haha har ätit julmat hela helgen, känner nog att jag klarar mig till nästa år nu. Fullkomligt älskar att vakna tidigt och ta en promenad på stranden, skulle mer än gärna göra det varje morgon men man jag får väl passa på att njuta nu när jag är nere.

Nu ligger de små liven bredvid mig och sover som små barn, jag ska jobba undan mailen och sen har jag lovat pappa att rensa ut allt som jag samlat på mig under åren jag bodde hemma och under de åren jag bott utomlands. Mamma och Pappa har nämligen köpt nytt hus och flyttar till Åhus i början på nästa år, blev så glad när jag fick höra denna nyhet! Kan inte tänka mig ett bättre ställe att tillbringa mina somrar på. Så innan dem flyttar har jag lovat att rensa ut allt som inte ska följa med till nästa hus, kan bli en del att rensa så lika bra att sätta igång. Hörs sen fina ni!

Familjefoto var inte så poppis men jag lyckades få till en bra bild iallafall.

Så vackert, solen tittade fram och hela stranden glittrade av frosten.

Lilla korven frös som vanligt, tog inte långtid innan han skulle upp i famnen och in i jackan.

C skulle kunna stanna kvar och gräva i flera timmar.

Vägrar ge upp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så roligt att trilla över ett blogginlägg om Yngsjö ? Tillbringar somrarna där, men åker också dit på vintern om tillfälle ges. Bästa platsen för rekreation ?

    Anna 2017-12-12 23:11:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!