Jul helg, Yngsjö och återförening!

Sitter i soffan med Cognac och Ike på varsin sida, tätt intill. Kom fram till Yngsjö igår eftermiddag, hämtade upp grabbarna och körde ut hit direkt. Lugnet som kommer när man landar här är obeskrivligt! Familjen var redan här och hade tänt brasan, värmt glöggen och julmusiken var i full gång, kan det bli mysigare! Bilresan hit var lång, full av tårar och sjungande hundar haha Cognac sjunger som en fågel i bilen när han vet att vi är påväg ut till stugan, räcker att jag nämner det så börjar han dansa runt och sjunga. Inte bara jag som trivs här ute i lugnet och havet, grabbarna fullkomligt älskar att vara här ute och det gör mig extra glad. Idag ska vi bara ligga framför brasan, gå långa promenader och kanske åka in till julmarknaden i Åhus om energi finns men fullt fokus på mys och kvalitetstid tillsammans! Nu skiner solen så vi ska passa på att gå ner till stranden, hörs lite senare. Puss

Fullt julbord, denna helgen ska jag äta mig riktigt mätt på julmat för sen blir det inte mer – en och en halv vecka kvar till Bahamas!

Finns det något bättre än sill, den bästa köper vi alltid på rökeriet i Yngsjö

Mina älsklingar fick bli lite extra bortskämda igår, Ike fick till och med en egen stol. Engångsföreteelse!

Mamma och Pappa <3

Haha hur söt är han inte!

Efter en stund så nöjde han inte sig med egen stol utan skulle som vanligt sitta i mitt knä.

Lilla skyddsängeln! Han är duktig som alltid, ligger tyst bredvid och väntar.

När Cognac var liten lärde jag honom en dålig vana, jag höll alltid benet till honom så det var lättare att äta haha så bortskämd. Nu har han tydligen lärt Ike detta så resten av kvällen såg ut så här haha, jag satt på golvet med ett ben i varje hand. Men mysigt hade vi iallafall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Mysigt! Vart är bordet ifrån?!

    Sara 2017-12-10 14:24:38
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!