Cozy Sundays

Skönt att vakna upp pigg och utvilad på måndagar, igår hade jag världens mysigaste hemma söndag. Det var storm ute så stannade inne hela dagen förutom när jag gick bort till affären. Låg kvar länge med frukost och syrror i sängen, tvättade, åt min första lussebulle och bakade halva dagen, så mysigt! Har ni inte testat göra glutenfria knäckebröd måste ni göra det, har ett super enkelt recept som jag fått av Robins mamma, lägger in receptet så ni kan testa hemma. Helgen som helhet har varit ganska lugn, packat och fixat hemma och i lördags var vi på en middag och planerade våran jul och nyårs resa, woohoo har inte varit iväg under julen på år så ser så mycket fram emot denna resan. Efter middagen åkte vi till Berns maskerad som Rossi och Sharare hade, var dock inte utklädd så blev en snabb visit. Ska strax åkte till Emelie på hairtalk, har bestämt mig för att göra det nougat färgat denna gången. Så spänd på resultatet men tror det kommer bli super fint, visar er senare. Puss

Recept fröknäcke.

1 3/4 dl mandelmjöl

1 dl chiafrön

3/4 dl skalande sesamfrön

3/4 dl linfrön

1 dl solrosfrön

1 tsk fiberhusk

2 krm salt

1/2 dl rapsolja

2 1/2 dl kokhett vatten

Flingsalt till garnering

Börja med att sätta på ugnen på 160 Grade. Blanda ihopa alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt oljan och vattnet och rör runt.

Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper. Lägg den på en plåt och dra bort det översta pappret, strö över flingsalt.

Skär degen i rutmönster i önskad storlek, grädda i ca 60 min tills den har stelnat. Låt svalna.

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Åh, vart är bordet ifrån? ?

    Johanna 2017-10-30 20:30:13
    Svara
  • Fin liten lya.lycka till med jobb o nya livet i Stockholm.
    Jag ska testa ditt recept såg enkelt o smarrigt ut!

    Lotta 2017-10-30 16:43:46
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!