Moving in!

I onsdags gick sista lasset och jag flyttade hem alla mina kläder hem till Joanna, så mysigt! Tanken var att jag skulle flyga hem till Graz nu till helgen men blev lite ändrade planer. Nästa vecka far jag på en liten resa och kände inte att jag hade tid att flyga hem till Graz och tillbaka då flyget går från Arlanda nästa fredag. Men så mysigt, nu får jag massa kvalitetstid med bff <3. Igår hade vi en mysig hemma kväll, jag lagade mat och Joanna njöt i soffan vilket hon gjorde rätt i för visst är det jag som ska skämma bort henne lite extra nu när jag får bo här.

Idag har vi suttit i workshop med Stureplansgruppen, så intressant och roligt att få bolla idéer som rör Stockholm, vi avslutade workshopen med en härlig lunch på Hillenbergs och efter det var jag på ett snabbt möte och sen åkte jag direkt hem. Har varit några hektiska dagar den senaste tiden så ikväll ska jag bara bädda ner mig i soffan med en kopp te. Hoppas ni får en mysig kväll!

Så mysig lägenhet och visst har hon inrett fint?! Älskar den stora runda spegeln, får rummet att kännas så mycket större.

Ska bli så roligt att börja inreda snart, tänker nästan enbart på inredning just nu haha. Dessa superfina vaserna från Skultuna kommer passa så fint hemma hos mig. Får nog passa på att inredningsspana i helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Men gud vad fin lägenhet hon har! Magisk inredningsstil verkligen

    amandanst 0000-00-00 00:00:00 /amandanst
    Svara
  • åhh vad mysigt!!

    TildaSelmaEmma 0000-00-00 00:00:00 /tildaselmaemma
    Svara
  • Vad gått det ser ut!

    Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
    Svara
  • Var kommer tallrikarna och skålarna ifrån?? Så fina!!

    Erica 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Men gud värsta dröm lägenheten ju! Så mysigt ?

    johanssonmartina 0000-00-00 00:00:00 /johanssonmartina
    Svara
  • Åh så mysigt! Blev så nyfiken när du skrev om din nya parfym häromdagen, vilken är det? Är själv på jakt nämligen! Kram ?

    Louise B 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!