Waking up with a smile!

Vaknade i morse av att jag skrattade högt haha! Drömde en förbaskat rolig dröm där Joanna var med, var tvungen att skicka ett sms till henne det första jag gjorde! Kan det finnas ett härligare sätt att vakna upp på, att vakna av sitt eget skratt?! Hur som helst så vaknade jag pigg och utvilad! Blev en tidig kväll igår, gick ner till Landhauskeller för en middag i baren och väntade in lite vänner men jag höll på att somna på stolen så bestämde mig för att gå hem. Har nu hunnit med ett mördarpass på gymet och ska packa väskan för att åka till stranden, får passa på så länge sommaren är kvar!

Många som har frågat om mina träningsrutiner, lovar er att återkomma med mina bästa tips och hur mina träningsveckor ser ut! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej jag heter Moa och jobbar med network marketing. Jag säljer hälso/skönhetsprodukter som är framtagna av forskare ?? vi har bl.a. En vegansk mudmask som innehåller 50 olika mineraler och havsalger, tandkräm som gör att du återfår dina naturligt vita tänder, hårinpackning som förhindrar kluvna toppar, och mycket mer? Kolla gärna in min instagram ”mbeautyandbusiness” för mer information! ❣️?

    Moa Gezelius 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Åh ?

    liinnandersson 0000-00-00 00:00:00 /liinnandersson
    Svara
  • Härligt med bra drömmar ?

    Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!