Casual Monday!

Fick bli en casual måndag idag, kände verkligen att helgen satt sina spår! Orkade inte ens åka till gymet imorse så killarna fick gå själva, men det var ganska skönt att ha en långsam morgon och dricka kaffe efter kaffe. Pratade med Joanna på Facetime och preppade inför deras ankomst, är så taggad på att dem ska komma nu, behöver verkligen lite kvinnlig sällskap haha! Körde in till Beverly Hills efter lunch för lite shopping, hittade dock inte det jag sökte men fick med mig ett par solglasögon hem åtminstone.

Ikväll har jag lagat köttbullar i tomatsås som stod på önskelistan. Robin och Stephen kollar slutspelet och jag försöker planera outfit för morgondagen, imorgon förmiddag ska vi iväg på ett Stella McCartney event. Det står tyvärr regn på väderkartan så hoppas verkligen inte att det regnar då eventet är utomhus.

På Torsdag kommer Petra och Joanna och då flyttar vi även in i vårt Boho hus. Ska bli så mysigt att hänga med sina bästa vänner i 10 dagar, kommer blir massa härliga vinluncher, shopping, stranden och sena kvällar på verandan, woohoo vad jag längtar!

Hittade så många fina skor på Barneys men turen verkar inte vara på min sida för allt jag hittar är slut i min storlek.

Var bara tvungen att svänga inom Taco Bell påvägen hem, var dock inte lika gott en måndag eftermiddag som en lördags natt haha!

Nya solisar, blev ett par super sparkling från Jimmy Choo, kommer lite bättre bilder senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!