Spring’s around the corner

Har fått en del frågor angående min stil och vad som är mina måsten i vår. Än så länge har jag inte så många ”must haves”, det brukar komma lite efter hand. Ska jag vara helt ärlig så trendspanar jag inte så mycket längre, det var mitt heltidsjobb förut så idag känns det ganska skönt att bara vara och klä sig precis som man vill och känner för. Självklart följer jag trender och kommer alltid göra men jag följer inte modet slaviskt som jag gjorde förr. Om jag ska sätta ett nyckelord för min stil och som alltid finns med är ”elegans”, jag älskar en liten touch av elegans. Min man brukar säga att jag troligtvis var en elegant dam eller någon sorts grevinna i mitt föra liv haha! Kan kanske stämma. En liten elegant detalj får mig att känna mig kvinnlig.

Jag är en riktig material och detaljnörd, tittar gärna på detaljer och sömnad innan jag köper ett plagg. Som jag nämnt tidigare så är Self-portrait ett av mina favorit märken, dem hittar alltid balansen mellan kvinnligt och trendigt med fantastik detaljer.

Jag har aldrig varit så förtjust i byxor och jeans, jag bär mycket hellre kjol eller klänning.

Jag har fått en hangup gå jeanskjolar, känns som det perfekta vårplagget! Jag kommer nog att bära
det både till fest och till vardags och matcha med en loose skjorta eller en finare top och höga klackar. Klickade hem denna fina från Rodebjer förra veckan.

Tre andra vårfavoriter som jag ska om se om jag kan hitta i L.A. De guldiga Gucci skorna har jag letat länge efter men varit slut i Europa, har dem i rosa och skulle kunna ha dem i alla färger. Hårbandet till stranden och hur fina är solglasögonen från Miu Miu, som gjorda för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!